Gourmet-menu

Vi har fået vores koksammen kok til at kreere en  3-4 og 5 retters menu. Så hvis du har nogle medarbejdere, kunder, samarbejdpartnere eller lignende, som du ønsker at forkæle lidt ekstra, men samtidigt  ønsker Houens Oddes afslappet stemning.

 

Menuforslag:

Vesterhavs fisk, salturt og rygeost-aioli

Vagtel, ribs, svampe og wonton

Kalvefilet, citron, solbær, hø og peanuts

Dansk gårdost ,sprødt og oliven

Rabarber, skovsyre og hvid chokolade

 

Priser.:

3-retters menu               345,00

4-retters menu               410,00

5-retters menu               465,00

 

Kontakt

 Nicolaj Mathiasen på 7632 7112 eller Nicolaj(at)houensodde.dk 

Kontakt

Nicolaj Mathiasen Salgs- & arrangementkonsulent
Telefon: 76327112
Mobil: 22229418
Susanne Christoffersen Bookingsekretær
Telefon: 76327110