Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Brug Mund & Øre

Kommunikativ Teambuilding 

Brug mund & øre

Der findes mange forskellige typer og former af teambuilding aktiviteter. Vi hos Houens Odde giver fantasien frit løb. Vi sørger for at aktiviteterne stiller krav til deltagernes evne til at kommunikere og til at modtage information - en læring der kan trækkes med over i dagligdagen på kontoret, lageret, butikken mm. 

Herunder kan du finde informationer omkring teambuilding aktiviteten Brug øre & mund.

Mælkekasse-race Mælkekasse-race består af to forskellige øvelser, der stiller krav til Jeres evne til samarbejde, og bringer Jer en lille smule ud af Jeres komfortzone. 
Radiokommunikation

At bygge en Lego figur kan være svært! At forklare en anden person hvordan det gøres, er endnu sværere. Det er opgaven, som løses med walkie talkie.

Pipeline

Samarbejd om at flytte bolden ved hjælp af rør. Vi øger løbende sværhedsgraden

ShapesDenne øvelse fokuserer på deltagernes evner til at kunne samarbejde, samt at kunne koordinere – i øvelsen er det vigtigt at deltagerne finder ud af, at der kun kan være en ”leder” ad gangen – ellers kan opgaven ikke løses. Opgaven består i at få nogle brikker ned i en ramme, hvor hver brik har sin plads
KommunikationslabyrintKim Schumacher 2.0. Der er en labyrint, du kan ikke se den, men vi har tvistet den, for du skal have hjælp fra to kollegaer!
Water-communication
Kan du styre 2 blinde i en kano? Eller tør du at stole blindt på din kollega?
Løb og Lego

I skal bygge en præcis kopi af en Lego-figur, men kun en enkelt fra holdet må kigge på figuren.

Shoes off

Tag skoene af. Ja det lyder enkelt, men når du skal samarbejde med dine kollegaer om at holde en balje vand i luften, mens du gør det, er det straks mere udfordrende.

5-mands-skiDen gir sig selv
Water BoxVed hjælp af en mystisk kasse, en vandsprøjte og spande samles en Lego-figur. Godt samarbejde er et must for at opgaven kan løses!

 

 

kontakt

Nicolaj Mathiasen Salgs- & arrangementkonsulent
Telefon: 76327112
Mobil: 22229418

teambuildingbrochure