Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Houens
Odde

Kursus- og  Oplevelsescenter
Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Aktiviter og

Teambuilding

På Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter kan I prøve kræfter med udfordringer og øvelser i og med naturen – året rundt. Nogle aktiviteter kræver råstyrke, kampgejst og mod, nogle udfordrer teamets samarbejdsevner, andre appellerer til tanke og fordybelse.

Jule-KOK'sammen

Vores gæstekok Helle Lyndov tilbyder både en unik julemenu, der blandt andet inkluderer torsk, dådyr og engelsk lakrids, og KOKsammen, hvor I er med til at lave maden i en workshop på et par timer.

Uanset Jeres valg garanterer vi en fantastisk madoplevelse, som inspirerer Jer til at udfordre familien

med én eller flere nye retter på julebordet derhjemme.

 Gourmetmenu

  •  Torsk, sprød løg, persillerodspure og rugbrød
  • rødbede, luftig ost, svedsker og engelsklakrids
  • dådyr, selleripannacotta, chokolade, solbær og pære
  • dansk gourmetost, figner og sprødt
  • fragilite, nougat, kirsbær og snebolde

 Kontakt:

Nicolaj Mathiasen på 7632 7112 eller Nicolaj-@-houensodde.dk 

Julehygge i skoven

Arranger julefrokost på Houens Odde og få en uforglemmelig oplevelse.

Et julefrokost arrangement hos Houens Odde kunne se ud på følgende måde. I ankommer til Houens Oddes smukke vinteromgivelser til en kop eftermiddagskaffe.
Som eftermiddagsaktivitet tilbyder vi i samarbejde med Susanne fra Hejsegaard Brugskunst et lille kursus i fremstilling af juledekorationer. Kurset kan indeholde en gåtur, hvor I får gode råd om hvor og hvornår, man kan samle naturmaterialer til dekorationer.

Efter kurset disker vores køkken op med en tre-retters julemenu, som både indeholder traditionelle elementer, men også byder på små overraskende smagsoplevelser.

 

 

Jule Gourmet

Vores gæstekok Helle Lyndov tilbyder både en unik og utraditionel julemenu, der blandt andet inkluderer torsk, dådyr og engelsk lakrids.

 Gourmetmenu

  •  Torsk, sprød løg, persillerodspure og rugbrød
  • rødbede, luftig ost, svedsker og engelsklakrids
  • dådyr, selleripannacotta, chokolade, solbær og pære
  • dansk gourmetost, figner og sprødt
  • fragilite, nougat, kirsbær og snebolde

 Kontakt:

Nicolaj Mathiasen på 7632 7112 eller Nicolaj-@-houensodde.dk