Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Houens
Odde

Kursus- og  Oplevelsescenter
Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Aktiviter og

Teambuilding

På Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter kan I prøve kræfter med udfordringer og øvelser i og med naturen – året rundt. Nogle aktiviteter kræver råstyrke, kampgejst og mod, nogle udfordrer teamets samarbejdsevner, andre appellerer til tanke og fordybelse.

Julefrokost hos Houens Odde

Jule-KOK'sammen

Vores gæstekok Helle Lyndov tilbyder både en unik julemenu, der blandt andet inkluderer torsk, dådyr og engelsk lakrids, og KOKsammen, hvor I er med til at lave maden i en workshop på et par timer.

Uanset Jeres valg garanterer vi en fantastisk madoplevelse, som inspirerer Jer til at udfordre familien

med én eller flere nye retter på julebordet derhjemme.

 Gourmetmenu

  • Torsk, sprød løg, persillerodspure og rugbrød
  • Rødbede, luftig ost, svedsker og engelsklakrids
  • Dådyr, selleripannacotta, chokolade, solbær og pære
  • Dansk gourmetost, figner og sprødt
  • Fragilite, nougat, kirsbær og snebolde

Kontakt:

Nicolaj Mathiasen på 7632 7112 eller Nicolaj-@-houensodde.dk 

Julehygge i skoven

Arranger julefrokost på Houens Odde og få en uforglemmelig oplevelse.

Et julefrokost arrangement hos Houens Odde kunne se ud på følgende måde. I ankommer til Houens Oddes smukke vinteromgivelser til en kop eftermiddagskaffe.
Som eftermiddagsaktivitet tilbyder vi i samarbejde med Susanne fra Hejsegaard Brugskunst et lille kursus i fremstilling af juledekorationer. Kurset kan indeholde en gåtur, hvor I får gode råd om hvor og hvornår, man kan samle naturmaterialer til dekorationer.

Efter kurset disker vores køkken op med en tre-retters julemenu, som både indeholder traditionelle elementer, men også byder på små overraskende smagsoplevelser.

Kontakt:

Nicolaj Mathiasen på 7632 7112 eller Nicolaj-@-houensodde.dk 

Jule Gourmet

Vores gæstekok Helle Lyndov tilbyder både en unik og utraditionel julemenu, der blandt andet inkluderer torsk, dådyr og engelsk lakrids.

Gourmetmenu

  • Torsk, sprød løg, persillerodspure og rugbrød
  • Rødbede, luftig ost, svedsker og engelsklakrids
  • Dådyr, selleripannacotta, chokolade, solbær og pære
  • Dansk gourmetost, figner og sprødt
  • Fragilite, nougat, kirsbær og snebolde

Kontakt:

Nicolaj Mathiasen på 7632 7112 eller Nicolaj-@-houensodde.dk 

Priser

Se vores julefrokostbrochure her

Priser for overnatning inklusiv morgenmad på.:

  •  Enkeltværelse              571 kr
  • Dobbeltværelse             471kr