Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

  

Stensgaarden

Stensgaarden

Et ophold på Houens Odde og særligt på Stensgaarden er en helt unik oplevelse uanset årstiden. Store panoramavinduer inviterer naturen indenfor i både spisesalen og stedets lyse og venlige overnatningsfaciliteter.

En stor, indmuret natursten over pejsen er noget af det første, der møder øjet, når man stikker hovedet indenfor i Stengaardens hyggelige spisesal. Sådan udsættes man hele tiden for pudsige og overraskende detaljer, der er med til at gøre et ophold på Stensgaarden til en mindeværdig oplevelse.

Stensgaarden egner sig til alle former for kurser og konferencer. Her er konferencerum, gruppelokaler, lounge, biograf, spisesal og overnatningsfaciliteter samlet under ét tag. Når du og dine mødedeltagere er checket ind, overlader vi mere eller mindre stedet til jer selv. Vi blander os ikke i, hvordan I indretter mødelokalerne eller hvornår I skal bruge de forskellige grupperum. Når I først er ankommet, har I selv friheden til at udfylde stedets rum og rammer, nøjagtigt som I vil. Vi assisterer selvfølgelig gerne, og hjælper med at tune jeres dag, så det bliver det I ønsker   

På Stensgaarden er der 56 senge fordelt på 16 værelser. Der er et plenumrum med projektor, højtalere, whiteboard, m.m. Stedet råder desuden over 4 grupperum og en hyggelig lounge med direkte udgang til et mini-amfiteater, der med fordel kan benyttes til et anderledes foredrag i det fri.

Et ophold på Stensgaarden kan sagtens kombineres med aktiviteter og leg i naturen.