Jule-KOK’sammen
Skal Julefrokosten starte i køkkenet så er KOK-sammen noget for jer. I er med til at lave maden på en workshop på et par timer.
Uanset Jeres valg garanterer vi en fantastisk madoplevelse, som inspirerer Jer til at udfordre familien, med én eller flere nye retter på julebordet derhjemme.
Traditionel Julefrokost
Houens Oddes køkken disker op med en tre-retters julemenu, som både indeholder traditionelle elementer, men også byder på små overraskende smagsoplevelser.
Menu
- Marinerede sild og kryddersild med hjemmelavet karrysalat
- Æg og rejer med hjemme rørt mayonnaise
- Gravad laks med sennepsdressing
- Fiskefilet med citron og remoulade
- Ribbensteg med rødkål og æble
- Andesteg med hvidkål
- Kartofler og lækker sovs
- Ris Ala mande med kirsebærsauce
- Forskelige oste med sylt og kiks
- Natmad
- Pølse og pate med syltet sager og groft brød
Jule Gourmet
Gourmetmenu
Forret
- Anderilette med sprød hjertesalat
- Jordskokke, brunet smør og havtorn
Hovedret
- Confiteret og stegt bryst af gris med flæskesvær
- Græskar i forskellige textur, Knuste ”grønne” kartofler
- Og kraftig sauce
Dessert
- Appelsinfromage med syltet appelsinskal, kandiseret nødder
og karamelliseret hvid chokolade