Vores køkken
Vores køkken-DNA tager udgangspunkt i gode råvarer i sæson – meget gerne lokalt – i det omfang det kan lade sig gøre. Vi byder på en varieret og moderne menu, med noget for enhver.
På en hektisk kursusdag, hvor hovedet fyldes med ny viden, har kroppen brug for brændstof. Det ved vores erfarne køkkenpersonale, der sørger for, at hvert måltid bliver en positiv og smagfuld oplevelse.
Omdrejningspunktet for køkkenet på Houens Odde er hjemmelavet mad af friske råvarer. Køkkenet laver traditionelle, sunde retter med tilbehør efter årstidens grøntsager. Alle måltider anrettes som buffet.
Hvis du og dit selskab har særlige ønsker til menuen, tager du blot en snak direkte med køkkenet. De er gode til at komme med kreative forslag og vil, så vidt det er muligt, efterkomme dine ønsker.
Går du med tanker om en meget anderledes madoplevelse, arrangerer vi også gerne bålmad eller grill, hvor du og dine gæster selv kan være med til at tilberede maden.
Til maden kan vi servere et udvalg af gode vine, ligesom køleskabet altid er fyldt med kolde øl og vand.
Har du særlige ønsker til mad og drikkevarer, er du velkommen til at kontakte køkkenet.
Forplejning indgår som en obligatorisk del af et arrangement på Stensgaarden eller i Gilwellhytterne. Til møder serveres vand og kaffe, der stilles frem på rulleborde.
I køkkenet kan du møde:
René Jensen
Poul Tesch
Maj-Britt Nybo
Martin Skovsgaard