Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Houens
Odde

Kursus- og  Oplevelsescenter
Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Aktiviter og

Teambuilding

På Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter kan I prøve kræfter med udfordringer og øvelser i og med naturen – året rundt. Nogle aktiviteter kræver råstyrke, kampgejst og mod, nogle udfordrer teamets samarbejdsevner, andre appellerer til tanke og fordybelse.

Kursuscenter med overnatning

På både Stensgaarden og i Gilwellhytterne kan vi huse overnattende gæster i hyggelige værelser med uhindret udsigt til naturen. Særligt på Stensgaarden har man fra værelserne et flot vue ud over græsklædte enge på en kulisse af høje bøgetræer. Gilwellhytternes placering blot 15 meter fra vandkanten lokker gæsterne udenfor så snart chancen byder sig. 

Begge steder råder over lyse og venlige værelser med adgang til fælles toilet og bad på gangen. Alt inventar fremstår velholdt, pænt og rent. På Houens Odde kan overnatning foregå på 1-, 2-, 3- og 4-mandsværelser.

Stensgaarden har plads til 56 overnattende gæster fordelt på 16 værelser, mens Gilwellhytterne har plads til 68 personer fordelt på 24 værelser. Ved indlogering af mere end 15 personer i samme selskab får I overnatningsfaciliteterne for jer selv.

Udover værelserne er der på begge lokationer gode opholdsrum med bløde møbler, hvor vores gæster kan hygge sig med hinanden. Loungen på Stensgaarden har egen minibiograf med plads til 25 personer og billard. Biografen kan benyttes til fremvisning af medbragte film og kan naturligvis benyttes som et aktiv i dagens konferencer.

Er du interesseret i at høre mere omkring Houens odde som kursuscenter med overnatning så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Kontakt

Nicolaj Mathiasen Salgs- & arrangementkonsulent
Telefon: 76327112
Mobil: 22229418
Susanne Christoffersen Bookingsekretær
Telefon: 76327110