Forestil dig at din virksomhed er et køkken. Hvor vil I så blive udfordret?
Ville suppen blive serveret kold, fordi logistikken ikke er på plads? Vil der være for lang ventetid og for mange forkerte retter, fordi kommunikationen ikke er optimal mellem tjeneren (salget) og køkkenet (produktionen)?
Formålet med ”KOK’sammen” Kokkeskole er, at virksomheden gennem samarbejde og kommunikation planlægger, producerer, skaber rammerne, for til sidst at nyde den ultimative firmafest. Med kokkens råd og vejledning, skaber I gastronomi på et plan, I måske ikke har gjort før. I får måske også nogle tricks med hjem, som kan imponere omgangskredsen.
Madstilen eller temaet for arrangementet aftales på forhånd med os.
Der kan f.eks. arrangeres parisisk fortovsrestaurant, spansk tapasrestaurant, texansk steakhouse eller noget helt fjerde.Det er næsten kun fantasien der sætter grænsen!
Teambuilding med madlavning på højt plan, hvor alle kan være med!
Vi glæder os til at byde jer velkommen i kokkeskolen til KOK’sammen!
Arrangementpris op til 20 personer | 6.495 kr. |
Arrangementpris op til 35 personer | 8.500 kr. |
Arrangementpris op til 50 personer | 10.995 kr. |
Arrangementpris op til 75 personer | 13.995 kr. |
Plus pr. kuvert | 355 kr. |
Kunne I tænke jer at afholde jeres julefrokost som KOKsammen i Kolding, så tilbyder vi her på Houens Odde det og 2 andre fede Julefrokost koncepter. Læs mere vores koncept og book en uforglemmelig julefrokost i Kolding.