Kursusfaciliteter på Houens Odde

Omkranset af vand og bøgeskov finder du nogle af Danmarks absolut smukkeste kursusfaciliteter. Vi er et centralt beliggende kursuscenter nord for Kolding og tæt på Middelfart, hvor du er garanteret en god oplevelse uanset hvilken type af ophold, du leder efter – også selvom kalenderen viser efterår og vinter. Vores skønne lokaler og unikke natur er medvirkende til at give jer de bedste forudsætninger for succesfyldte møder, underholdende teambuilding og meget andet.

Når I benytter vores kursusfaciliteter nær Middelfart, kan I blandt andet benytte vores konferencerum, kursuslokaler, grupperum, lounge, spisesal – og ikke mindst skønne overnatningsfaciliteter. Lyder det tiltalende? Kontakt os snarest – så vi sammen kan skræddersy jeres kommende kursus. 

Ved, brug af vores kursusfaciliteter, sørger vi løbende for lækre måltider og mellemmåltider, som vores eget køkken forbereder til jer. I har faciliteten for jer selv, så I har stor fleksibilitet til at afholde netop det kursus eller arrangement som i drømmer om.

Vores primære møde/kursusfaciliteter finder du i Gilwellhytterne og Stensgaarden.

Stensgaarden

Kun et stenkast fra Middelfart, kan Stensgaarden byde på en helt unik oplevelse uanset årstiden. Naturen inviteres indenfor via store panoramavinduer både i spisesalen og i stedets lyse og venlige overnatnings-faciliteter.

Det første, øjet møder, er den store, smukke pejs med en flot indmuret natursten. Her får man naturen helt ind i den hyggelige spisesal, fyldt med smukke og overraskende detaljer. Stensgaarden er helt unik og er med til at gøre et ophold til en mindeværdig oplevelse.

Du kan læse mere om Stensgaarden her.

Gilwell-hytterne

Leder i efter kursusfaciliteter i nærheden af Middelfart? Hos Houens Odde byder vi på helt unikke kursusfaciliteter.

Med kun ca. 20 minutters kørsel fra Middelfart finder du vores idylliske Gilwellhytter. Ønsker du kursusfaciliteter i nogle historiske rammer, der ikke fås meget hyggeligere noget sted i Danmark, så er Gilwellhytterne stedet for dig. I tidens løb er hytterne blevet udstyret med alle de tekniske faciliteter, der skal til for at gøre stedet til et moderne kursuscenter med gode kursusfaciliteter.

Du kan læse mere om Gilwellhytterne her.

Kontakt

Nicolaj Mathiasen Salgs- & arrangementkonsulent
Telefon: 76327112
Mobil: 22229418
Susanne Christoffersen Bookingsekretær
Telefon: 76327110