Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Houens
Odde

Kursus- og  Oplevelsescenter
Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Aktiviter og

Teambuilding

På Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter kan I prøve kræfter med udfordringer og øvelser i og med naturen – året rundt. Nogle aktiviteter kræver råstyrke, kampgejst og mod, nogle udfordrer teamets samarbejdsevner, andre appellerer til tanke og fordybelse.

Teambuilding

De mange forskellige naturområder på Houens Odde giver mulighed for at lave et væld af udendørsaktiviteter – både til vands og til lands. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser.

Hos Houens Odde i Kolding finder man mange former for teambuilding. For dig og dine deltagere er der her en oplagt mulighed at bruge vores natur eller et af centrets mange andre aktivitetstilbud. Brug vores aktiviteter som et kærkomment afbræk, en god oplevelse eller som en del af undervisningen.

Vi tilbyder forskellige aktiviteter / former for teambuilding, der udfordrer både fysik, intellekt samt kommunikations- og samarbejdsevner. Se vores aktuelle udbud af spændende teambuildings-aktiviteter, og bliv inspireret til en anderledes kursusdag, hvor vores instruktører tager jer med på eventyr.

Nogle teambuilding -aktiviteter er ren underholdning, mens andre skaber grobund for eftertanke og refleksion. Mange af vores tidligere kursusdeltagere fortæller begejstret, at aktiviteterne har været medvirkende til at rykke ved nogle fastgroede forestillinger – både personligt og nogle gange hos en hel gruppe.

Som afslutning på hver teambuilding-øvelse laver vi en såkaldt debriefing, hvor vi gør brug af vores egenudviklede refleksionskort. Debriefingen er en vigtig del af aktiviteten, da I som deltagere her får muligheden for at evaluere jer selv og jeres hold.

Tag på eventyr på Houens Odde under sikker og kyndig instruktion.

kontakt

Nicolaj Mathiasen Salgs- & arrangementkonsulent
Telefon: 76327112
Mobil: 22229418