Gilwell

Gilwell-hytterne

Leder i efter mødefaciliteter i Kolding? Hos Houens Odde finder du de idylliske Gilwellhytter, hytterne er stråtækte og træbeklædte bygninger, der i sin tid blev opført som kursuscenter for spejderbevægelsens ledere. I tidens løb er hytterne blevet udstyret med alle de tekniske faciliteter, der skal til for at gøre stedet til et moderne. Gilwellhytterne, er med deres moderne indretning, ideelle både som kursuscenter eller hvis man er på udkig efter flotte og inspirerende mødefaciliteter i Kolding.

Gilwellhytterne er idylliske, stråtækte og træbeklædte bygninger, der i sin tid blev opført som kursuscenter for spejderbevægelsens ledere. I tidens løb er hytterne blevet udstyret med alle de tekniske faciliteter, der skal til for at gøre stedet til et moderne kursuscenter med gode mødefaciliteter.

Du skal vælge Gilwellhytterne, hvis du vil placere dit arrangement i nogle historiske rammer, der ikke fås meget hyggeligere noget sted i Danmark. Gilwellsalen med pejs og træudskårne bjælker i form af bærende totempæle danner nogle helt særlige rammer for et hvert arrangement.

Gilwellhytterne består af den oprindelige Gilwellhytte, der blev opført i 1953, sidenhen er flere kommet til, så området i dag består af 4 huse. Stedet har plads til 68 overnattende gæster fordelt på 24 værelser. Der er 2 plenumrum, 6 grupperum og alt nødvendigt AV-udstyr.

Det er pga. stedets beliggenhed nærliggende at kombinere et ophold i Gilwellhytterne med aktiviteter og leg i naturen.

Ønsker du at høre mere om de fantastiske mødefaciliteter i Kolding, så kontakt os på 7010 5115 eller Houensodde-@-houensodde.dk 

Kontakt

Nicolaj Mathiasen Salgs- & arrangementkonsulent
Telefon: 76327112
Mobil: 22229418
Susanne Christoffersen Bookingsekretær
Telefon: 76327110

Mulighed for en anderledes overnatning

Søger i en helt unik anderledes overnatning på Jeres ophold på Houens Odde.

Så har Houens Odde nu 6 mobile-shelters der kan stilles der hvor udsigten er bedst og give en anderledes konference-/mødeoplevelse.

Tag en snak med kontoret når I booker.

 

Shelters er støttet med midler fra friluftsrådet.