Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Højt at flyve

Højt at flyve

 

Tør du og dine kollegaer tage udfordringen op?

Kan I hjælpe hinanden godt nok til at missionen lykkes?

Houens Odde Kursus og Oplevelsescenter er klar til at udfordre dig og dine kollegaer i en anderledes og højtflyvende teambuilding aktivitet, hvor der er noget for alle, både i højden og sikkert nede på jorden. 

Jacobsstige

Kan du og dine kollegaer sammen overkomme de lidt for høje trin på vores 14m høje jacobsstige? Kan I sammen stole på hinanden, holde balancen, og række ud når benene bliver for korte? Hjælp hinanden som et hold på jorden og i højden, og få en susende fornemmelse når i komme højere op end i troede. 

Alle mand ombord

Kan i besejre pælen? Kan I hjælpe hinanden med at bygge ruten op og holde balancen for at i alle sammen kommer op på vores lille platform i 7,5 meters højde?

Hjælp hinanden og vær hinandens øjne når ruten bygges mens i er på den, og få en oplevelse når sammen er i mål.

Kassestabling

Kan i slå rekorden og lave det højeste tårn, med en holdkammerat på toppen af kasserne? Kan i udtænke de geniale ingeniørkunst så bliver dagens vindere af konkurrencen? Find metoden frem i et unikt samarbejde hvor alle bliver involveret.

Kom med i højderne, eller bliv på jorden - sammen med vores erfarene instruktører får i en sikker, sjov og anderledes teambuildingdag i højderne hvor I bliver udfordret i holdånd, tillid, samarbejde og kommunikation. 

Du kan finde priser på teambuilding her

kontakt

Nicolaj Mathiasen Salgs- & arrangementkonsulent
Telefon: 76327112
Mobil: 22229418

teambuildingbrochure