Brug Håndklædet

Ring til os og
få et tilbud
7010 5115
Tur på eller i vandet?

Brug håndklædet

Brug håndklædet

Teambuilding til vands ved Houens Odde. Med beliggenhed ved vandet er det optimalt at vi udnytter alle muligheder. Derfor tilbyder vi forskellige aktiviteter ved vand og i vand. 

KanoI en kano er der mulighed for at have en stille sejltur en eftermiddag eller aften. I får udleveret veste og padler til kanoerne – og så er det ellers bare at gå i gang. I bestemmer selv, hvor sejler hen ad - vi har selvfølgelig nogle idéer til nogle gode ture, alt afhængigt af hvor lang tid I har til rådighed. Sejlads sker på eget ansvar. Det er muligt at booke instruktør til kort instruktion samt hjælpe med at komme i gang.
KajakMed kajak kan der sejles en tur ind i Eltang vig, eller rundt om Kidholmene, eller noget helt tredje. Ud over blot at sejle, så tilbyder vi også, at vi kan lave forskellige former for aktiviteter i kajakker – redningsøvelser, øvelser hvor man skal gå på kajakker eller et spil med bold, der foregår på vandet. Ved disse øvelser bliver man våd. Sejlads sker på eget ansvar
Tømmerflåde bygning og sejladsDet at bygge en tømmerflåde er ikke helt så simpelt som det lyder. Derfor bliver denne aktivitet også primært afholdt i sommerhalvåret, da det ellers vil være for koldt at falde i vandet. Vi stiller alt grej til rådighed til bygningen, inkl. svømmeveste, og evt. instruktør.
Water-communicationKan du styre 2 blinde i en kano? Eller tør du at stole blindt på din kollega?
Kano-ChallengeI skal hente poster i vandet og løse dem på land, der er selvfølgeligt lagt benspænd ind.


Priser Teambuilding

Breakers (1 time)  250 kr.
2-timer425 kr.
1/2 dag550 kr.
1 dag   675 kr.