Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Houens
Odde

Kursus- og  Oplevelsescenter
Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Aktiviter og

Teambuilding

På Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter kan I prøve kræfter med udfordringer og øvelser i og med naturen – året rundt. Nogle aktiviteter kræver råstyrke, kampgejst og mod, nogle udfordrer teamets samarbejdsevner, andre appellerer til tanke og fordybelse.

Værdier

Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter bygger på værdierne fra den danske spejderbevægelse, der igennem mere end 100 år har haft det som sin målsætning at udvikle mennesker til at tage ansvar for eget liv og for de mennesker, de omgås og samarbejder med.

 Internt i organisationen arbejder vi bl.a. efter princippet Learning-by-doing, der bygger på den overbevisning, at den bedste indlæring sker ved at aktivere flest mulige sanser. Deltager du i en af vores aktiviteter, vil du opleve, at vi også hylder dette princip overfor stedets gæster, der gennem leg og praktiske øvelser lærer sig de ønskede færdigheder.

 Vi værner om naturen og glæder os over, at vi kunne give vores gæster en helt unik naturoplevelse i kombination med afholdelsen af et møde, et seminar eller en konference. Naturen er det uendeligt store læringsrum, der i samspil med udfordrende opgaver, skaber læring og erfaringsdannelse for både enkeltpersoner og grupper.

 Houens Odde har rammerne og værdierne til at gøre en forskel.