Ring til os og
få et tilbud
7010 5115
    

Brug benene

Sved på panden

Brug Benene

Outdoor teambuilding, der kan give lidt sved på panden og som helt sikkert giver smil på læben.

Få sved på panden med outdoor teambuilding hos Houens Odde nord for Kolding. Vi byder jer velkommen til en dag, hvor I kan blive udfordret både fysisk og psykisk i fantastiske omgivelser. Vi er tæt på skov og vand, og det udnytter vi selvfølgelig! De flotte omgivelser danner den perfekte ramme om en dag sammen med kolleger, ansatte, gode venner eller familien. I kommer ud af komfortzonen men aldrig på dybt vand - i hvert fald ikke dybere end I stadig kan bunde. Der vil både være personlige grænser, der prøves af, samtidig med, at I får sat jeres samarbejdsevner, tålmodighed, præcision og indre urmand m/k på prøve. Vi kan tilbyde flere forskellige udfordringer, og du kan læse om dem alle herunder, så du er en smule forberedt på, hvad du kan blive udsat for. 

Kun én ting er sikkert: I får den sjoveste dag sammen, som kommer til at lægge bunden for gode minder og mange sjove historier, der starter med "kan du huske den dag på Houens Odde, da vi ..." - og vi sigter efter, at det bliver en dag, I sent glemmer!

Mission Possible

I skal på en mission! I skal løse så mange opgaver så godt og hurtigt som muligt. Opgaverne er af meget forskellige karakterer, så hele gruppens kompetencer skal i spil.
BroenBroen er en samarbejdsøvelse, der kan bringe deltagerne en smule ud af komfortzonen. Opgaven går ud på at designe og bygge en vindebro, der sikkert bringer alle over.
SpejderstyltenSpejderstylten går ud på først at bygge stylten og derefter på skift at gå på den med de andres hjælp.
Romersk stridsvognByg en stridsvogn ved hjælp af tønde, reb og rafter. Kør fra de andre teams og bliv Houens Odde-mester.
Spidernet
Samarbejd med dine holdkammerater om hvordan kommer I gennem Edderkoppespindet?
BueskydningFind din indre Robin Hood frem, og øv din præcisionsskydning.
TømmerflådeTømmerflådebygning og sejlads
Byg en tømmerflåde der kan holde vand og som kan bære hele teamet. Sejl om kap!

Priser Teambuilding

Breakers (1 time)  250 kr.
2-timer425 kr.
1/2 dag550 kr.
1 dag   675 kr. 

kontakt

Nicolaj Mathiasen Salgs- & arrangementkonsulent
Telefon: 76327112
Mobil: 22229418