Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Brug Pæren

Brug Pæren

Brug Pæren er en række workshop teambuilding-aktiviteter, hvor I bliver udfordret på, at tænke kreativt og i fællesskab løser opgaver, der kræver lys i pæren.  

Neutraliser en kemisk bombe og red verdenen! (2 timers aktivitet)

Nazisterne efterlod under 2. verdenskrig et hemmeligt depot med kemiske våben på Houens Odde. Der er kommet efterretninger fra FET(forsvarets efterretningstjeneste) om at, en unavgiven teoristgruppe har opsnappet informationer om depotet og vil snarest forsøge at røve depotet. Det er jeres opgave med snilde, kløgt og gode analytiske evner, at indsamle ledetråde, finde depotet, forcerer låse og alarmsystemer. Derefter skal I neutralisere bomben og komme levende derfra.  

The Dark Escape Room 

I bliver låst inde i et mørkt rum. I skal i fællesskab samarbejde om at skaffe lys, og løse en lang række forskellige opgaver for at få ledetrådene, der giver koden til låsen.

Udfordringen kalder på alles kompetencer, og det er vigtigt at alle er med.

Toxic Waste

Opgaven består i at få 3 forskellige objekter op af 3 rør. Deltagerne har den udfordring, at de ikke kan komme tæt på da området er giftigt!

Traffic Jam

Øvelsen fokuserer meget på overblik, samt logisk tankegang. Øvelsen er en ”hjernebryder”. Kan du løse trafikproppen?

Presenning 

Øvelsen går ud på at stå på presenningen og så få vendt presenningen om, imens alle deltagere står på den. Det er sværere end det lyder, og det stiller krav til kommunikationen og evnen til at tænke ud af boksen.

Puslespils-stafet;

En ny og anderledes måde at lave puslespil på! Øvelsen stiller krav til teamets evne til at kommunikere, og de enkelte personers evne til at omstille sig.

Zoom

Se om I kan finde rækkefølgen i en billedserie, uden at se mere end et billede pr. person. Her bliver I udfordret på præcis kommunikation.

Læs mere om teambuilding her.

kontakt

Nicolaj Mathiasen Salgs- & arrangementkonsulent
Telefon: 76327112
Mobil: 22229418

teambuildingbrochure